Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Eshop > Vše pro vaší zahradu > Dekorační materiál

Dekorační materiál


Zobrazeno 5 položek
  • AGRO Keramzit 8-16 mm 5L

    AGRO Keramzit je materiál přírodního původu, který využijete jako výplň do hydroponických nádob, k dekoračnímu zakrytí substrátu na povrchu květináčů a také jako aranžérskou pomůcku k ukotvení umělých rostlin či jiným účelům.

    Balení
    5 L
    Cena
    49 Kč / ks
    Cena s DPH
    49,00 Kč

  • AGRO Mramorová drť 7-14 mm 30 kg

    AGRO Mramorová drť slouží především pro pro dekorační účely v interiérech i exteriérech. Lze ji s výhodou použít na úpravu cest, chodníků i pietních míst či k vymezení ploch v okrasné zahradě. Slouží výborně jako dekorace do terasových nádob a květináčů.

    Balení
    30 kg
    Cena
    359 Kč / ks
    Cena s DPH
    359,00 Kč

  • AGRO Mulčovací kůra hnědá 70L

    Mulčovací kůra je 100% přírodní materiál (ekologicky nezávadný). Složí k mulčování záhonů (zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy), k vysypávání cest, oddělování záhonů, okolo okrasných a ovocných stromů, na úpravu dětských hřišť a koutků

    Balení
    70 L
    Cena
    179 Kč / kg
    Cena s DPH
    179,00 Kč

  • AGRO Písek jemný 20L

    AGRO Písek je velmi jemný kopaný písek žluté barvy vhodný pro využití na dětských pískovištích a hřištích. Lze jej použít i jako bezpečný posypový materiál na zledovatělé a zasněžené plochy. Po vyschnutí má velkou soudržnost.

    Balení
    20 L
    Cena
    94 Kč / ks
    Cena s DPH
    94,00 Kč

  • FLORIA Decorative ColorMulch CIHLOVÁ 70L

    FLORIA Decorative ColorMulch je vysoce dekorativní a mulčovací materiál vyrobený z odkorněného dřeva jehličnanů. Vyniká dlouhou životností na záhonech. Použité barvy jsou vyrobeny z přírodních pigmentů a tudíž nejsou životnímu prostředí škodlivé.

    Balení
    70 L
    Cena
    263 Kč / ks
    Cena s DPH
    263,00 Kč

Zobrazeno 5 položek