Čaje a koření v BIO kvalitě.
Blahodárně působící jemná ovocná směs rakytníku se šípkem a květem bezu černého. Užijte si aromatického rakytníku ve studených zimních měsících, nebo si jej vychutnejte v létě jako ledově vychlazený nápoj.
Tato jemně sladěná směs z meduňky, anýzu a fenyklu je určena našim nejmilejším pokladům na světě. Lásku, pocit bezpečí a péči dávají rodiče svým raráškům bez omezení a ti jim poděkují svým zářivým slunečným úsměvem, jako děti slunce.Vhodné pro děti od 6 měsíců věku dítěte.
Tento ovocný čaj září radostnou červenou barvou jako červené nosy klaunů a výtečně chutná po lesních jahodách. Díky výrazné chuti ovoce a zároveň příjemné kyselince se těší tento čaj oblibě především u dětí.
Tento čaj je velmi osvěžující jak v létě, tak v zimě a nadchne všechny rarášky. Motiv slona a jeho síly je milým povzbuzením do nového dne, pro děti pak bude každý úkol snadný.Vhodné pro děti od jednoho roku věku dítěte.
Pro všechny, kteří mají rádi ovocný čaj s mírnou kyselinkou. Vůně a chuť ovoce se nejlépe rozvine, když je nápoj mírně vychlazený. Čaj má narůžovělou až červenou barvu a ve vůni můžete cítit jablka a pomeranče.
Jemný a lahodný bylinný čaj pro malé i velké rarášky, kteří si chtějí zahřát svůj červený nos. Posiluje a zahřívá v chladných ročních obdobích. TIP: Malým mlsounům přidejte do tohoto čaje trošku medu nebo javorového sirupu.
Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy, k jejichž přípravě neodmyslitelně patří olivový olej. Snítky rozmarýnu ozdobí pečené kuře i jehněčí maso.
Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
Zahradní řeřicha má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou se používají jako přísada do salátů, majonéz, sýrů a vajíček nebo k dozdobení chleba s máslem. .
Tato lahodná směs sušené zeleniny a koření bez přídavku kuchyňské soli zvýrazní charakter každého pokrmu. Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené pokrmy. Naše tělo potřebuje sůl k přežití, ale ne zdaleka tolik, kolik jí denně zkonzumujeme.
Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané nebo jako bramborová kaše či bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit. O změnu a šmrnc se postará Selské koření na brambory s petrželí, saturejkou, rozmarýnem, galgánem, cibulí a špetkou papriky.
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce.
U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť. Tymián se velmi dobře hodí k cibuli, vínu a pivu.
Kdo rád cestuje po zeměkouli přímo z kuchyně nebo je milovníkem Asie, ten se bez zázvoru těžko obejde. Jeho hřejivé aroma s osvěžujícími dřevitými a citronovými tóny patří do nesčetných pokrmů asijské, latinsko-americké, karibské a africké kuchyně.
S proměnou životního stylu přibývá samostatně bydlících jednotlivců, kteří vaří jednu porci a také vytížených pracantů, kteří nemají na dlouhé vaření čas.
Pro výrobu jasmínového čaje se zelený čaj smíchá s čerstvě sklizenými květy jasmínu. Směs se pak promíchá, čímž přijme zelený čaj květinové aroma jasmínových kvítků, které se pak přes síto odstraní.
Zelený čaj byl prvním čajem, který se v historii začal pít jako čaj a který byl odjakživa pěstován v čínských zahradách. Po několika letech se dostal do Evropy. Něžný jemný zelený čaj není pouze skvělým ranním čajem, nýbrž také ideálním průvodcem k jídlu.
E-mail: objednavky@juhas-dp.cz
Telefon: +420 734 319 919(Po - Pá 8-16h)
Obchodní podmínky: zde